top of page

21 RELATS DE FANTASIA, CIÈNCIA-FICCIÓ I TERROR

images.png
180004631,width=178,height=178.png
1682014915.png
  • Més de 300 pàgines

  • Disponible en tapa tova i tapa dura!

  • Amb imatges

  • Inclou tots els ous de pasqua!

  • Només disponible a Amazon!

SINOPSI

T'agraden els relats que et transporten a llocs insòlits i et fan somiar, estremir o somriure? Llavors no et perdis aquesta antologia de relats curts de fantasia, ciència-ficció i terror. Atreveix-te a explorar les seves pàgines i descobreix els secrets més ocults d'una ciutat plena de cultura, llegendes i misteris.

Aquí trobaràs històries fascinants amb una àmplia varietat d'estils narratius i subgèneres: des de la space opera al realisme màgic, passant per la fantasia èpica o l'horror còsmic. Acompanya a una intrèpida capitana en una nau espacial, a un camioner en els anys 80, o a un inversemblant grup d'herois contra un perillós drac vermell.

TRÀILER DEL LLIBRE

Música del tràiler:

"Feral Chase" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 4.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Vídeo fet amb FlexClip.

GALERIA BOSTONIANA

L'AUTOR

abb819c1-3d1b-4cfd-8913-f3f735ee427b.jpg

David Sanz s'ha passat mitja vida escrivint i traduint, principalment com a redactor per a revistes de videojocs i tecnologia. Històries de Boston és la seva primera obra autopublicada.

ALTRES AUTORS DIUEN...

1681924445.png

«Un deliciós i creatiu tapís per a tots els gustos. David Sanz ens mou amb mestratge de la por al riure, de l'angoixa a la sorpresa, i sempre estimula la nostra imaginació. En vull més!»

Fabián Plaza 

Premi Minotauro 2021 per Más fría que la guerra

640eca2a-7441-4ccb-b2a4-c897a25b1b89.jpg

Alguna vegada has llegit un llibre i has sentit que la música que estaves escoltant encaixava amb la història? Submergeix-te en aquesta llista de reproducció i recrea l'atmosfera de cada relat.


Creus que la música és capaç de canviar la teva experiència de lectura? Prova-ho!

Pàgina web feta per FoxThor fent servir Wix

La majoria d'imatges utilitzades al llibre i en aquesta pàgina web van ser creades utilitzant intel·ligència artificial (IA) mitjançant diferents eines.

bottom of page